Diensten

Wat kunnen we u bieden?


We specialiseren ons liever in de diepte dan in de breedte. Natuurlijk kunnen we u helpen aan ieder gewenst ICT profiel, maar toch zijn we het sterkst op een aantal specialistische gebieden.

Met de te behalen deadline als uitgangspunt zal onze ICT-expert u net dat kleine beetje extra bieden. U zult, als u dat op prijs stelt, geadviseerd worden over de nieuwste ontwikkelingen op de markt en er zal kritisch worden gekeken naar wat ontwikkeld, getest of ontworpen dient te worden. Naast Java, J2EE, JBoss, Websphere, .NET en Oracle zijn onze specialisten thuis op het gebied van Microsoft platformen, Mainframe, AS/400(ISeries) en bijvoorbeeld SOA architecturen. Ook heeft ITNL zich ook gespecialiseerd in het leveren van specialisten voor migraties van onder andere Exchange 2007 naar 2010.Naast dit alles heeft de zelfstandig opererende tak ITNL Testconsultancy zich inmiddels bewezen als een specialist op testen!

Onder de professionals welke we detacheren zit een groot aantal Ontwikkelaars, System Integrators, Functioneel Ontwerpers, Testanalisten, Projectmanagers, Informatieanalisten en Business Analisten.

Onze experts voldoen aan de volgende kenmerken: professioneel in hun vakgebied, toegewijd en communicatief sterk. Hun kennis is up-to-date en wordt constant bijgehouden. ITNL besteedt veel aandacht aan kennisuitwisseling. Bij voorkeur beschikken onze medewerkers over een multidisciplinaire kennis, zodat ze niet alleen breed inzetbaar in complexe, diverse omgevingen maar juist ook uitstekend inzetbaar zijn in met name migratie en EAI, SOA en ESB trajecten en koppelingen tussen verschillende systemen.


Op deze manier weten we zeker dat wij altijd de juiste persoon voor uw tijdelijke project te kunnen aanbieden!